faalangsttraining

Vivre kindercoaching
Vivre kindercoaching

Tijdens deze faalangsttraining leer jij om je negatieve gedachten om te buigen naar positieve gedachten. Zodat je kunt omgaan met je faalangst en fouten durft te maken. De oefeningen met de hond maken het veilig en speels. Dat geeft jou het vertrouwen om het daarna ook op school of in de klas te doen!

Faalangst kent verschillende vormen

  • Cognitieve faalangst: dit is de meest bekende vorm. Bang om fouten te maken tijdens een toets en dan een black out krijgen. Of juist niet meer gaan leren omdat het geen effect heeft.
  • Sociale faalangst: dan ben je bang voor wat anderen van je vinden. Je gaat sociale situaties ontwijken of je anders gedragen omdat je je geen houding weet te geven.
  • Motorische faalangst: Bang dat het niet lukt om aan een bepaalde lichamelijke prestatie te voldoen. Bijvoorbeeld hardlopen tijdens de gymles.

INHOUD VAN DE TRAINING

Deze verschillende vormen van faalangst leiden allemaal tot angst om fouten te maken en afwijkend gedrag om dat weer te verbloemen. Met de faalangsttraining leer je je eigen gevoel herkennen en om te zetten in ander, positief gedrag. Het is een individuele training van 10 bijeenkomsten en na iedere bijeenkomst ontvang je een kort verslag.

10 bijeenkomsten

€695

wat mijn klanten zeggen

Ouder

” Zowel mijn zoon (10 jaar) als ik hebben coaching sessies gehad met Jimba en Aniek. Aniek is laagdrempelig en stelt je op je gemak. Ze kreeg het zelfs voor elkaar om mijn zoon ‘aan het praten te krijgen’ (vrij gesloten jongen) bijv. middels spelletjes met Jimba en een wandeling.  Aniek maakt op een subtiele wijze zaken bespreekbaar en inzichtelijk (zonder oordeel). Jimba is een ontzettend lieve hond en lijkt je goed aan te voelen. Coaching met een hond is verrassend en voor mij meer toegankelijk dan alleen een gesprek.”

Kind (8 jaar)

“Ik vond het heel erg leuk bij Aniek en Jimba. Ze had leuke spelletjes bedacht en we hebben wandelingen gedaan. Daarnaast is Jimba een hele leuk en lieve hond en Aniek is ook heel aardig.”

weten wat ik voor jou kan betekenen?

error: Deze content is beschermd