angst voor honden

Vivre kindercoaching
Vivre kindercoaching

In Nederland zijn er steeds meer mensen met een hond. Terwijl jij honden helemaal niet zo leuk en eigenlijk heel spannend vindt. Dat kan er voor zorgen dat je niet wilt afspreken met dat ene vriendje of vriendinnetje. Of dat je niet naar de speeltuin of dat verjaardagsfeestje wilt.

In deze training ‘Angst voor honden’ gaan we op jouw tempo aan de slag met je angst voor honden. De eerste keren is de hond er niet bij en ga je meer leren over je eigen angsten en over hondengedrag. Wanneer je er aan toe bent betrekken we de hond erbij. We kijken gewoon samen naar wat er nodig is. En starten altijd met een intakegesprek. Na het intakegesprek bepalen we het vervolg.

INHOUD VAN DE TRAINING

  • Deze training wordt individueel gegeven
  • Stapsgewijs gaan we aan de slag met je angst voor honden
  • Eerst zonder en leren we meer over angst en hondentaal
  • Hoe kan je reageren als je een hond tegen komt
  • Het oefenen met rollenspellen
  • Als je er aan toe bent samen wordt de hond erbij betrokken
  • Na het intakegesprek maken we een inschatting hoeveel sessies er nodig zijn.

Gemiddeld zijn er 8 tot 10 bijeenkomsten tijdens de ‘Angst voor honden’ training, afhankelijk van de mate van angst . Na iedere bijeenkomst zal er een kort verslag naar ouders verstuurd worden.

per bijeenkomst

€65

wat mijn klanten zeggen

Ouder

” Zowel mijn zoon (10 jaar) als ik hebben coaching sessies gehad met Jimba en Aniek. Aniek is laagdrempelig en stelt je op je gemak. Ze kreeg het zelfs voor elkaar om mijn zoon ‘aan het praten te krijgen’ (vrij gesloten jongen) bijv. middels spelletjes met Jimba en een wandeling.  Aniek maakt op een subtiele wijze zaken bespreekbaar en inzichtelijk (zonder oordeel). Jimba is een ontzettend lieve hond en lijkt je goed aan te voelen. Coaching met een hond is verrassend en voor mij meer toegankelijk dan alleen een gesprek.”

Kind (8 jaar)

“Ik vond het heel erg leuk bij Aniek en Jimba. Ze had leuke spelletjes bedacht en we hebben wandelingen gedaan. Daarnaast is Jimba een hele leuk en lieve hond en Aniek is ook heel aardig.”

weten wat ik voor jou kan betekenen?

error: Deze content is beschermd