coachen met de hond

Laagdrempelig en kortdurend

Als kindercoach streef ik naar een kortdurende vorm van ondersteuning. Ik werk oplossingsgericht en laagdrempelig. Door te coachen met de hond en daarbij samen te werken met Jimba maakt het voor een kind direct minder serieus; het is leuk en gezellig! Bovendien brengt coachen met de hond nog meer voordelen:

  • Een hond is in het hier en nu
  • Een hond heeft geen verborgen agenda
  • Een hond spiegelt gedrag
  • Een hond is een maatje
  • Een hond reageert op onze lichaamstaal
  • Een hond zorgt voor humor in het contact

Vooral doen, en samen ervaren

Vivre Kindercoaching werkt open en ervaringsgericht. Ik heb een heldere visie en brede ervaring in de ontwikkeling, educatie en begeleiding van kinderen, jongeren. Mijn aanpak is gericht op samen doen, en wat minder op praten. Lees verder en bel of mail me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vivre kindercoaching

wat mijn klanten zeggen

Ouder

” Zowel mijn zoon (10 jaar) als ik hebben coaching sessies gehad met Jimba en Aniek. Aniek is laagdrempelig en stelt je op je gemak. Ze kreeg het zelfs voor elkaar om mijn zoon ‘aan het praten te krijgen’ (vrij gesloten jongen) bijv. middels spelletjes met Jimba en een wandeling.  Aniek maakt op een subtiele wijze zaken bespreekbaar en inzichtelijk (zonder oordeel). Jimba is een ontzettend lieve hond en lijkt je goed aan te voelen. Coaching met een hond is verrassend en voor mij meer toegankelijk dan alleen een gesprek.”

Kind (8 jaar)

“Ik vond het heel erg leuk bij Aniek en Jimba. Ze had leuke spelletjes bedacht en we hebben wandelingen gedaan. Daarnaast is Jimba een hele leuk en lieve hond en Aniek is ook heel aardig.”

weten wat ik voor jou kan betekenen?

error: Deze content is beschermd