over aniek

Vivre kindercoaching

Mijn naam is Aniek Pulles, samenwonend en moeder van twee dochters.

Ik ben gestart in de ambulante hulpverlening waar ik heb gewerkt met kinderen, jongeren en volwassen met psychische en psychiatrische problematiek. Na enkele jaren heb ik de overstap gemaakt naar het onderwijs. Eerst in een interne rebound klas waar leerlingen werden opgevangen die tijdelijk niet mee konden komen in de klas. Mijn doel was om te achterhalen wat de leerling nodig had om terug te keren naar de klas. Of welke andere passende oplossing er was. Daarna ben ik gaan werken als docent Zorg en Welzijn op een VMBO school, waar ik ook mentor was.

Tijdens mijn werkervaring kwam ik er achter dat ik het liefst werk met kinderen en jongeren, als er voldoende tijd en ruimte is voor persoonlijk contact. Daarnaast ben ik ook een enorme dierenliefhebber. En zodoende heb ik ook de opleiding Dog Assisted Coaching en Kindercoaching, met inzet van de hond, gevolgd.

Wat mij typeert?

Open en eerlijk – Ervaringsgericht – Enthousiast en onderzoekend – Luister zonder te oordelen – Oplossingsgericht

wat mijn klanten zeggen

Ouder

” Zowel mijn zoon (10 jaar) als ik hebben coaching sessies gehad met Jimba en Aniek. Aniek is laagdrempelig en stelt je op je gemak. Ze kreeg het zelfs voor elkaar om mijn zoon ‘aan het praten te krijgen’ (vrij gesloten jongen) bijv. middels spelletjes met Jimba en een wandeling.  Aniek maakt op een subtiele wijze zaken bespreekbaar en inzichtelijk (zonder oordeel). Jimba is een ontzettend lieve hond en lijkt je goed aan te voelen. Coaching met een hond is verrassend en voor mij meer toegankelijk dan alleen een gesprek.”

Kind (8 jaar)

“Ik vond het heel erg leuk bij Aniek en Jimba. Ze had leuke spelletjes bedacht en we hebben wandelingen gedaan. Daarnaast is Jimba een hele leuk en lieve hond en Aniek is ook heel aardig.”

weten wat ik voor jou kan betekenen?

error: Deze content is beschermd