vida weerbaarheidstraining

Vivre kindercoaching
Vivre kindercoaching

De weerbaarheidstraining is gebaseerd op principes van rots en water. Door het uitvoeren van oefeningen in samenwerking met de hond en ook zonder hond  gaan we aan de slag.

De volgende thema’s komen aan bod:

  • Zelfstandigheid
  • Grenzen
  • Veiligheid
  • Verbonden met jezelf en de ander
  • Wat past bij jou, wie ben jij

INHOUD VAN DE TRAINING

De weerbaarheidstraining bestaat uit 8 bijeenkomsten van 45 minuten in groepsverband. Er zijn minimaal 2 en maximaal 4 kinderen. Na iedere bijeenkomst stuur ik een kort verslag naar de ouders.

Wil je deze training liever individueel volgen? Neem dan even contact met mij op.

8 bijeenkomsten

€295

wat mijn klanten zeggen

Ouder

” Zowel mijn zoon (10 jaar) als ik hebben coaching sessies gehad met Jimba en Aniek. Aniek is laagdrempelig en stelt je op je gemak. Ze kreeg het zelfs voor elkaar om mijn zoon ‘aan het praten te krijgen’ (vrij gesloten jongen) bijv. middels spelletjes met Jimba en een wandeling.  Aniek maakt op een subtiele wijze zaken bespreekbaar en inzichtelijk (zonder oordeel). Jimba is een ontzettend lieve hond en lijkt je goed aan te voelen. Coaching met een hond is verrassend en voor mij meer toegankelijk dan alleen een gesprek.”

Kind (8 jaar)

“Ik vond het heel erg leuk bij Aniek en Jimba. Ze had leuke spelletjes bedacht en we hebben wandelingen gedaan. Daarnaast is Jimba een hele leuk en lieve hond en Aniek is ook heel aardig.”

weten wat ik voor jou kan betekenen?

error: Deze content is beschermd